Logo kdcl img

Inschrijving 10e Nederlandse Scriptieprijs Logistiek 2018-2019 geopend

Scripties voor de 10e editie van de Nederlandse...
14 september 2018 / 334

Scripties voor de 10e editie van de Nederlandse Scriptieprijs Logistiek kunnen weer ingestuurd worden. Jaarlijks looft vLm een prijs uit aan de schrijvers van de beste scripties met als hoofdonderwerp ‘logistiek’, zowel voor een bachelor als een master scriptie. vLm en Jong Logistiek Nederland hopen met deze prijs studenten en leerinstellingen te stimuleren een topprestatie neer te zetten en zo de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen. We hebben de logistieke toppers van de toekomst hard nodig!

20180613 vlm congres sjorsevers 4

Met goedkeuring van de opleidingsmanager kunnen vanuit elke leerinstelling de beste scripties worden voorgedragen (verdediging t/m oktober 2018). Zo krijgt de student de kans om zijn/haar resultaten te presenteren aan een groter publiek én om de onderwijsinstelling te promoten. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie manier om het eventuele afstudeerbedrijf voor het voetlicht te brengen.

Winnaar van de 9e editie bachelor was Michiel Hensen van NHTV Breda University of Applied Sciences met zijn scriptie: sales en operations planning van aardappelverwerking naar productieplanning bij Agristo NV. Winnaar van de 9e editie master was Sander Siemons van Tilburg University met zijn scriptie: Robust solutions of the vehicle routing problem with time windows bij @ORTEC - Optimize Your World.

De bachelor en master scripties worden beoordeeld door twee verschillende jury’s.
Bij de bachelor scriptie wordt bijvoorbeeld gekeken naar toegevoegde waarde voor de organisatie en oplossing van praktische problemen. Bij de master scripties wordt gelet op een duidelijke bijdrage aan de wetenschap en innovatie.

We zien uit naar de scripties voor deze 10e editie! De scripties kunnen tot en met 1 november 2018 worden ingestuurd. Deze kunnen worden gemaild naar Jolanda Bakker; jbakker@vlm.nl.
De criteria waar de scripties aan moeten voldoen, vindt u hier: https://vlm.nl/wp-content/uploads/2018/09/Criteria-Bachelor-en-Master-scriptie.pdf

Onderwerpen

Scriptie