Logo kdcl img

Save the date: Topsector logistiek congres: Futureproof logistics op 16 maart

Op 16 maart 2017 organiseert de Topsector Logistiek...
12 januari 2017 / 1589

Op 16 maart 2017 organiseert de Topsector Logistiek het jaarcongres ‘Futureproof Logistics’. Bent u erbij?
 
In 2050 zullen alle logistieke en transportactiviteiten in Nederland een factor 6 energie-efficiënter moeten plaatsvinden, om binnen de doelstellingen van het akkoord van Parijs blijven. Maar de toekomst voor de logistiek is veel breder dan alleen het behalen van efficiëntiedoelstellingen. De economie verandert snel en de logistiek verandert mee. Steden worden drukker, leveringen worden kleiner en de invloed van nieuwe technologieën zoals robots en zelfrijdende voertuigen zal ingrijpend zijn. Hoe al die ontwikkelingen in elkaar grijpen en welke rol u daar zelf en in samenwerking in kunt spelen, dat komt tijdens dit congres aan bod!

Het congres biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek. Ook kunt u op het Experienceplein actief kennis maken met innovaties. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Uiteraard is er tijdens het congres ook gelegenheid tot netwerken.
 
U kunt zich vanaf eind januari 2017 aanmelden voor het congres. Dan ontvangt u de definitieve uitnodiging met het programma. Werkt u aan of met een innovatie die zeker niet mag ontbreken op het Experienceplein?  Meld uw idee dan nu aan via delange@dinalog.nl.

Mis het niet en noteer alvast in uw agenda:
Congres Topsector Logistiek
‘Futureproof Logistics’
16 maart 2017 Studio's Aalsmeer
 
We verheugen ons op uw komst op 16 maart!