Logo kdcl img
Personen

Sjoerd Wensink

Sjoerd is als projectleider verbonden aan het KennisDC Logistiek Gelderland.

Wat doe je precies bij het KennisDC Logistiek Gelderland?

Ik ben actief binnen projecten tussen de kennisinstelling en de bedrijven. Het is mijn doel om beide werelden te verbinden en kansen te creëren voor win-win scenario’s. Het meest concrete project hierbij is de Talent Innovatie Pool.

Wat vind je een belangrijke waarde in je werk en/of je leven?

Mensen hebben vanuit de basis altijd een goede intentie: iedereen probeert goed te doen! Er kan natuurlijk wel eens iets mis gaan, of iets kan vervelend overkomen, maar het is goed om altijd de positieve intentie die aan de basis staat te blijven zien en waarderen.

Als je morgen wakker zou kunnen worden met een goede eigenschap of talent erbij, wat zou dat dan zijn?

Het lijkt mij heerlijk om opeens instrumenten te kunnen bespelen, maar dan zonder de lange leerweg die daarmee gepaard gaat! Morgen wakker worden en een riedeltje piano kunnen spelen, of een spaanse flamengo op gitaar.. Waarschijnlijk kan ik dit voorlopig alleen nog maar in mijn dromen doen ;-)

Als je iedereen ter wereld mocht kiezen, wie zou je dan het liefst ontvangen voor een eetafspraak?

Mag het een groot etentje worden? Dan zou ik kiezen voor een compleet familiediner. Los van alle inspirerende mensen en grote voorbeelden waar uit te kiezen valt, uiteindelijk is een etentje met de mensen dicht bij je het meest waardevol.

Betrokken bij