Logo kdcl img

Minor Urban Logistics

Gedurende 5 intensieve maanden leren 3e-jaars HvA-studenten alle...
12 februari 2016 / 1914

Gedurende 5 intensieve maanden leren 3e-jaars HvA-studenten alle ins en outs van logistiek in steden kennen. Door kennis te verwerven over nieuwe logistieke concepten, nieuwe technologieën en de rol van de overheid, leren ze over de manier waarop logistici van de toekomst kunnen bijdragen aan een leefbare, aantrekkelijke stad.

Deze kennis wordt direct in de praktijk gebracht via opdrachten voor bedrijven en organisaties. De in deze onderzoeken en andere opdrachten verzamelde kennis draagt bovendien bij aan de doelstellingen van het HvA onderzoeksprogramma Smart Mobility & Logistics. Zo bouwen we een database op met inzichten over belangrijke stadslogistieke thema's zoals e-mobility, bouwlogistiek, seniorenlogistiek, afvallogistiek, e-commerce, intelligente transportsystemen en vervoer over water. 

Werkt u voor een organisatie en heeft u een interessant project, wilt u bijdragen aan de kennis van onze toekomstige logistieke experts of gewoon meer weten over dit specialisatietraject weten? Neem dan contact op met coördinator Simon de Rijke.

Inhoud


Gerelateerd nieuws