Logo kdcl img

Project Logistiek Adviseur

De HvA biedt aan: studenten met een frisse...
21 april 2016 / 1455

De HvA biedt aan: studenten met een frisse en objectieve blik die aan de slag gaan met uw logistieke vraagstuk, een project met een overzichtelijke looptijd, professionele begeleiding vanuit de hogeschool, kans op een duurzame samenwerking met het KennisDC logistiek van de metropool regio Amsterdam en toegang tot het netwerk en kennisbronnen van de kennisinstelling.

Binnen onze opleiding logistiek gaan de studenten in hun derde jaar op stage. Een eerste opstap naar stage is ons laatste project in het tweedejaar; project Logistiek Adviseur waarin studenten kennis maken met echte logistieke vraagstukken die spelen in het bedrijfsleven.

Een mooie bijkomstigheid voor u hierbij is:

-        Er zijn geen kosten aan verbonden

-        U ontvangt data / analyse en oplossingen over uw logistieke vraagstuk

-        Een nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven en Hogeschool van Amsterdam.

-        Korte, overzichtelijke looptijd van het project: 8 april tot medio juni 2016

Het enige wat wij van u vragen is:

Een actueel logistiek vraagstuk binnen uw organisatie beschikbaar te stellen voor het advies project.

Uw aanwezigheid tijdens de kick-off op vrijdagmiddag 8 april 2016. Kennismaking met student en opdrachtgever staan daarin centraal maar ook is er tijd om de andere deelnemende bedrijven te leren kennen.

Het groepje studenten (maximaal 5) gekoppeld aan uw opdracht zal een eerste afspraak plannen voor een kennismaking bij het bedrijf. Zij gaan voor 8 weken aan de slag en zullen via de mail en telefonisch contact met u onderhouden.

Afronding bij het bedrijf; studenten geven advies over het logistieke vraagstuk in de vorm van een adviesrapport en presentatie bij u op locatie.

Insights artikel KICK-OFF_.pptx