Logo kdcl img

1 JULI 2016 KENNISATELIER ‘LOGISTIEKE STRATEGIE IN NOORD- EN OOST-NEDERLAND’

Bent u geïnteresseerd in ketensamenwerking en regionale concurrentiekracht...
12 mei 2016 / 1863

Bent u geïnteresseerd in ketensamenwerking en regionale concurrentiekracht binnen de logistiek? Kom dan vrijdag 1 juli naar het Kennisatelier ‘Logistieke strategie Noord- en Oost-Nederland’, georganiseerd door het KennisDC Logistiek Noordoost-Nederland bij Windesheim Zwolle.

Er is een gevarieerd programma van presentaties, een paneldiscussie en verdiepende deelsessies voor vertegenwoordigers uit de logistieke sector, beleidsmakers, onderzoekers en studenten. Deel uw kennis en doe mee. Geef een impuls aan innovatieve en concurrerende logistiek!

Tijdens dit Kennisatelier worden ook de resultaten van een reeks onderzoeksprojecten gepresenteerd die zijn uitgevoerd door het Centre of Expertise voor de logistiek van Windesheim: KennisDC Logistiek Noordoost-Nederland. De onderzoekers werken aan vraagstukken uit de Kennisagenda logistiek. Deze kennisagenda is opgesteld door de provincies Overijssel en Drenthe, logistieke brancheorganisaties en vertegenwoordigers van de logistieke regio’s Zwolle, Twente en Stedendriehoek.

Save the date!

Datum: vrijdag 1 juli 2016
Tijd: 13.00-17.00 uur
Locatie: Windesheim, Zwolle
Meer info via Fatma Saçli