Logo kdcl img

Contact

17 juli 2015

Wil je de toekomst van logistiek vormgeven? Wil je bijdragen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Dan is het tijd om in actie te komen en contact op te nemen met het Centre of Expertise KennisDC Logistiek.

Bij ons vind je een dynamische omgeving waarin studenten, docenten, onderzoekers en professionals samenwerken aan de logistiek van morgen. Door deel te nemen aan onze Learning Communities ben je niet alleen bezig met leren, maar draag je direct bij aan praktijkgericht onderzoek en innovatie.

Of je nu een student bent die op zoek is naar een uitdagende stage of afstudeerproject, een professional die wil samenwerken aan innovatieve logistieke oplossingen, of een organisatie die de kracht van logistieke kennis wil benutten, wij staan klaar om je te verwelkomen en samen te bouwen aan een duurzame en efficiënte toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op via info@kennisdclogistiek.nl of via contacten van het Dagelijks Bestuur, Marketing en Communicatie of via een expert op onze personenpagina.

Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan Logistics for Society!

Combinatie alle logo's partners

Ons Team

Ons gepassioneerde team van experts staat klaar om samen met jou de grenzen van logistieke innovatie te verleggen en een impact te maken die de maatschappij vormgeeft en verbetert.

Dagelijks Bestuur Centre Of Expertise KennisDC Logistiek:
Alexander de Vries, voorzitter CoE KennisDC Managers, a.m.r.de.vries@hr.nl
Dennis Moeke, voorzitter KennisAkkoord, Dennis.Moeke@han.nl
Peter Heiden, voorzitter Landelijk Platform Logistiek, p.heiden@fontys.nl

Marketing en Communicatie:
Lianne Hendrix, l.hendrix@fontys.nl
Michiel Kuijer, m.kuijer@kennisdclogistiek.nl
Charlotte Tillie, charlotte.tillie@han.nl
Miranda Vodegel: miranda.vodegel@han.nl

Wij maken graag tijd voor het delen van logistieke kennis!

Over ons pagina