Logo kdcl img

Aad Veenman neemt eerste KennisDC Magazine in ontvangst

Het boegbeeld van de Topsector Logistiek Aad Veenman...
25 april 2016 / 3297

Het boegbeeld van de Topsector Logistiek Aad Veenman heeft het eerste KennisDC magazine: 'Logistiek+' in ontvangst genomen uit handen van Peter van der Meij, voorzitter van de stuurgroep van het Centre of Expertise KennisDC Logistiek.

 

Aad veenman boek

Aad Veenman neemt Logistiek+ Magazine nummer 1 in ontvangst. V.l.n.r. Stef Weijers (KennisDC Gelderland - Lector HAN), Aad Veenman (Boegbeeld Topsector), Peter van der Meij (Voorzitter Stuurgroep Centre of Expertise Logistiek)

Kennis delen op vele manieren

De doelstelling van het CoE Logistiek is om het logistieke bedrijfsleven en onderwijs te versterken. Dit doen zij onder andere door in de KennisDC’s kennis te creëren en te delen met bedrijven en met collega onderwijsinstellingen en studenten. Om deze kennis beter toegankelijk te maken heeft het CoE, onder redactie van KennisDC Gelderland, in Logistiek+ een bundeling van artikelen gemaakt.

Het magazine, dat mede tot stand kwam door steun van de Topsector via Connekt, behandelt uiteenlopende logistieke thema’s en biedt voor elke logistieke professional interessante achtergronden.

Bent u geïnteresseerd in een van de volgende onderwerpen? Bouwlogistiek, Evenementenlogistiek, E-commerce & logistiek, Synchromodaliteit, Mainportlogistiek, Stadslogistiek of Supply Chain Finance.
Lees dan Logistiek+ magazine, digitaal.

Of vraag een gedrukt exemplaar aan door een mail te sturen naar Harry van den Hoff met vermelding Logistiek+ Magazine nummer 1.

Wij wensen u veel leesplezier toe!

Voor feedback kunt u de online enquete invullen: hier.