Logo kdcl img

BedrijvenMeeloopDag, Een leuk nieuw initiatief!

Beste geïnteresseerde in BedrijvenMeeloopDag, Hierbij een korte update...
11 februari 2017 / 1011

Beste geïnteresseerde in BedrijvenMeeloopDag,

Hierbij een korte update van de ontwikkelingen. Gister is er een artikel gemaakt over de eerste meeloopdag. Jeroen van der Velden (23) uit Knegsel heeft een dag meegelopen op de afdeling R&D  bij Vencomatic. Als student werktuigbouwkunde was hij erg enthousiast over de combinatie van theorie en praktijk op deze afdeling. Klik hier om te lezen hoe zowel Jeroen als Vencomatic deze dag ervaren hebben en wat ze van het initiatief van BedrijvenMeeloopDag vinden! Het artikel is ook gedeeld op Facebook en LinkedIn.

Inmiddels zijn er al functies beschikbaar voor 6 verschillende opleidingen, dit zijn: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische bedrijfskunde, Bedrijfskunde MER, Mechatronica en Logistics engineering. Studenten van deze opleidingen kunnen terecht bij onderstaande  bedrijven die een meeloopdag beschikbaar stellen bij een functie die aansluit op deze opleidingen. Ook zijn we momenteel natuurlijk druk bezig om ons aanbod uit te breiden!

Studenten die hier interesse in hebben kunnen contact met ons opnemen via Koen@bedrijvenmeeloopdag.nl of zich registreren op de website. Voor de eerste meeloopdagen zijn wij van plan om een leuk artikel te maken en deze te delen met al onze volgers op LinkeIn en Facebook. Ken je studenten die hier mogelijk interesse in hebben of ken je mensen binnen de onderwijsinstellingen die op de hoogte gesteld zouden willen worden van dit initiatief? Deze mail mag natuurlijk naar iedereen doorgestuurd worden, graag zelfs! Bekendheid zorgt voor een groter aanbod voor de studenten waardoor zij zich beter kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. Hierdoor komen ze sneller op de juiste plaats terecht en zijn de productiever en waardevoller voor de maatschappij. Het verkleint de kans dat je ergens terecht komt waar je je niet op je plaats voelt!

Wil je jezelf afmelden voor deze nieuwsbrief, dit kan door eenvoudige reply op deze mail. Zijn er verder nog vragen, wil je informatie over de functies of om het idee verder te verspreiden of heb je contacten die een bijdrage zouden willen leveren in de ontwikkeling van dit idee dan zijn wij altijd bereikbaar via onderstaan emailadres of telefoonnummer. Volg ons op Facebook en LinkedIn voor het laste nieuws!

Met vriendelijke groeten,Koen van Steensel Founder 

-- www.bedrijvenmeeloopdag.nl

Stratumsedijk 23 89

5611 NA Eindhoven

koen@bedrijvenmeeloopdag.nl

+316-15629448

Volg ons op: Twitter en facebook