Logo kdcl img

Ben je aan het afstuderen in de logistiek of heb je dat net gedaan?

Zit ondernemen in jouw DNA en heb jij...
14 juli 2017 / 512

Zit ondernemen in jouw DNA en heb jij hét idee dat de logistiek op zijn kop gaat zetten? evofenedex helpt je om het idee tot een echt businessplan te ontwikkelen. Ondernemen kost geld dus om je daarbij te helpen bieden wij een bedrag van €10.000 aan plus tien uur coaching van logistieke professionals als Chris Bruggink, prof. Jack van der Veen, Jan Minnee en Michiel Steeman.

Shutterstock 301382870

Voor wie

Ben je aan het afstuderen in de logistiek of heb je dat net gedaan? En heb je een innovatief idee voor de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je direct in.

Waarom?

evofenedex heeft de Chris Bruggink award opgericht om jong logistiek talent te stimuleren tot innovatie. Chris is jarenlang voorzitter geweest van evofenedex en bij zijn afscheid hebben we deze prijs in het leven geroepen. Als voorzitter van de jury zal hij meebepalen wiens plan het meest innovatief en haalbaar is.

Hoe?

Bij het inschrijven dien je een business model canvas in waarin je jouw plan uit de doeken doet. Hierbij schrijf je een kort betoog over waarom jij die prijs echt verdient. Wat voor verschil ga je maken in de logistiek en wat betekent deze prijs voor jouw toekomst?

Meer info: http://www.evo.nl/site/win-10000-euro-voor-je-logistieke-businessplan

Onderwerpen

EVO