Logo kdcl img

Greening Corridors breidt Offroad-runners-initiatieven uit met nieuwe partners

Vanaf 1 september heeft Greening Corridors haar Offroad-runners-initiatieven...
22 september 2023 / 590

Vanaf 1 september heeft Greening Corridors haar Offroad-runners-initiatieven uitgebreid met nieuwe partners. Hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Fontys, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool van Antwerpen zijn nu allemaal aangesloten. Bovendien is de masters opleiding binnen de Hogeschool Rotterdam ook aangesloten.

Annemieke de Leeuw en Babiche van de Loo, vanuit hun rol in de Topsector Logistiek, zorgen voor opdrachten bij Logistiek Management bij Hogeschool Rotterdam. Annemieke de Leeuw coördineert tevens de afstemming met de regiomanagers, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om opdrachten uit te voeren bij bedrijven.

De samenwerkende partijen zullen gezamenlijk masterclasses organiseren, waarvan de data binnenkort bekend zullen worden gemaakt. Bovendien is het streven om aan het eind van het studiejaar een 'Beter Benutten Event' te organiseren, waarbij de onderzoeksresultaten onderling zullen worden vergeleken en resulteren in een uitdaging.

Dankzij deze nieuwe samenwerkingen heeft Greening Corridors een aanzienlijke nationale dekking bereikt op het gebied van onderzoek. De samenwerking met de Hogeschool van Antwerpen zorgt zelfs voor een internationale dimensie. Lector Logistiek Joost Hintjes benadrukt echter dat dit niet als strikt internationaal beschouwd moet worden, gezien Zeeuws Vlaanderen, Brabant en Vlaanderen als logistieke clusters sterk met elkaar samenwerken.