Logo kdcl img

Iwan te Winkel grootste 'Game Changer' tijdens Logistiek Manager van het Jaar 2016

Iwan te Winkel van Raab Karcher is uitgeroepen...
24 maart 2016 / 2269

Iwan te Winkel van Raab Karcher is uitgeroepen tot Logistiek Manager van het Jaar. Hij kreeg van de jury na lang wikken en wegen de voorkeur vooral vanwege de wijze waarop hij de traditionele bouwsector op logistiek gebied heeft opgeschud.

Te Winkel (41) is directeur logistiek kreeg gisteren de prijs uit handen van juryvoorzitter Theo Heemskerk, die na elf jaar het stokje overdraagt aan een opvolger. De kersverse winnaar ontwikkelde een strategie met als titel Leanworks als innovatieve vorm van distributie van materialen naar de bouwplaats. “Ik ben heel erg trots om een jaar boegbeeld te mogen zijn in dit vakgebied. Er is nog veel te winnen in onze sector.” 

Lees het gehele artikel via logistiek.nl

KennisDC Logistiek organiseert 'Game Changers Hall'

Het thema van het event was “Game Changers binnen de logistiek”, Logistics the Human Factor  daarop heeft het KennisDC Logistiek aansluiting gevonden met de KennisDC Game Changers Hall, oftewel een speelhal voor Logistieke games zoals die gebruikt worden bij de HBO’s en EVO en TLN. Daarmee hebben we laten zien hoe we onze speerpunten (onze game changers) op interactieve manier spelenderwijs serieus kennis kunnen delen. Daarnaast hebben we ook ingespeeld op de ‘Human Factor’ want wij zijn immers voortgekomen als initiatief uit de Human Capital Agenda en wij zijn er om de toekomstige werknemers klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Img 20160322 wa0005

Onderwerpen

Bouwlogistiek