Logo kdcl img

Meer kennis over Supply Chain Finance? Hier vindt u het!

Zowel het vak Supply Chain Finance alsmede de...
29 februari 2016 / 1308

Zowel het vak Supply Chain Finance alsmede de business simulatie The Cool Connection geven op zakelijk en (serieus) speelse wijze concrete invulling aan een kennismaking met Supply Chain Finance. The Cool Connection laat 4 mensen samenwerken in het runnen van een virtueel bedrijf. Niet van echt te onderscheiden.
Het vak brengt kennis over SCF als niet te miskennen onderdeel van ketenbeheer- en besturing. Voor beursgenoteerde ondernemingen, ‘Midcappers’, MKB én familiebedrijven.

Ervaan het zelf en participeer in één van de sessies. Of zoek iemand binnen uw resultaatgebied die hier beter zou passen dan uzelf en laat hem/haar deelnemen.

Maak vrijblijvend kennis met Supply Chain Finance

Wij willen u graag uitnodigen voor Teach the Teacher sessies waarin u kunt kennismaken met The Cool Connection. The Cool Connection is, zowel in bedrijfsleven als onderwijs, een succesvolle business simulatie die een brug slaat tussen fysieke en financiële ketens en het belang van samenwerking over afdelingen heen benadrukt. Tijdens de sessies komt u er achter hoe u deze simulatie kunt inzetten in het onderwijs.

Het vak Supply Chain Finance

The Cool Connection is een onderdeel van het vak Supply Chain Finance, een ‘blended’ vak ontwikkeld door het lectoraat Supply Chain Finance van Hogeschool Windesheim. Dit vak bestaat naast The Cool Connection uit colleges, e-learning en een forum waar studenten in contact komen met bedrijfsprofessionals. Zie de presentatie in de bijlage voor meer informatie over dit vak.

Sessies

  • 7 april – bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Ruitenberglaan 31,   Arnhem)
  • 10 Juni – bij Hogeschool van Amsterdam (Weesperzijde 190, Amsterdam)
  • September – bij Hogeschool Windesheim (Campus 2-6, Zwolle)

Voertaal: Engels
Kosten: GRATIS

The Cool Connection

The Cool Connection biedt de ultieme leerervaring voor studenten in de richtingen van economie, logistiek, financiën, inkoop en verkoop, organisatiekunde en vele aangrenzende vakgebieden. Groepen van 4 studenten proberen een shampoofabrikant winstgevend te maken. Daarbij is één student Finance Manager, één student Inkoopmanager, één student Verkoopmanager en één student Supply Chain Manager. Alleen door de juiste samenwerking tussen de verschillende afdelingen kan shampoofabrikant The Cool Connection succesvol zijn. Bekijk deze video voor meer informatie:

AANMELDEN VIA:    
Michiel Steeman – ma.steeman@windesheim.nl
Christiaan de Goeij – caj.de.goeij@windesheim.nl