Logo kdcl img

Onze jubileumwebsite is LIVE!!!

Persoonlijke verhalen over passie voor logistiek en resultaten...
09 september 2020 / 1420

Persoonlijke verhalen over passie voor logistiek en resultaten van landelijke samenwerking

Vandaag, op 9 september 2020, lanceert het samenwerkingsverband KennisDC Logistiek haar jubileumwebsite: www.10jaarkennisdclogistiek.nl. Misschien wel het grootste samenwerkingsverband tussen onderwijs, onderzoek en werkveld van Nederland viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Dit wordt gevierd middels een aantal speciale uitgaven en uitingen.

Logistiek is mensenwerk

Voor het jubileum is gekozen voor het thema “10 Jaar Mensenwerk”. Het is tenslotte te danken aan al die honderden, zo niet duizenden studenten, onderzoekers, docenten, ondersteunende staf, management, bestuurders, ondernemers uit het werkveld en alle supporters en fans die samen het KennisDC hebben gebracht tot waar we nu staan. Logistiek was, is en zal ook altijd mensenwerk blijven en daarom willen wij ook middels persoonlijke verhalen enkele van onze kanjers van het KennisDC Logistiek aan het woord laten. Ontdek waar hun passie voor de logistiek, hun motivatie om samenwerkingen te zoeken en kennis te delen vandaan komt en wat het KennisDC daarin betekent!

Wim Bens, Landelijk Programma Manager KennisDC Logistiek:

”We hebben gebouwd aan sterke verbindingen tussen het werkveld, onderwijs en onderzoek. Successen uit de regio worden landelijk opgepakt en zelfs internationaal.’

10 jaar kdc

Jubileumwebsite en Jubileumboek

Vol trots presenteren wij een jubileumwebsite en een exclusief jubileumboek. Het boek is speciaal voor intimi met 10 persoonlijke verhalen die samen ook het KennisDC Logistiek in de breedte illustreren. 10 verhalen van 10 helden die tegelijk samen een afspiegeling vormen van de mensen die het samen doen! Deze persoonlijke verhalen staan tevens op de website en hiernaast vind je ook een overzicht van de ambities en prestaties van dit samenwerkingsverband in uit het verleden, heden en toekomst.

Over KennisDC Logistiek:

Het Center of Expertise Logistiek, KennisDC Logistiek, is een landelijk dekkende netwerkorganisatie, een Publiek Privaat Samenwerkingsverband van 7 regionale KennisDC’s onder leiding van zeven hogescholen, verbonden met en gesteund door hun regionale partners, bedrijven, kennisinstellingen (ROC's en Universiteiten), intermediaire partners en regionale overheden, maar tevens gesteund door het Topteam Logistiek en verbonden met het TKI Dinalog.

Alle projecten, publicaties en nieuwsitems over diverse thema's van het KennisDC Logistiek worden gebundeld op het kennisportaal www.kennisdclogistiek.nl.