Logo kdcl img

Parels van Morgen 2023

We kijken terug op een geslaagde ‘Parels van...
16 februari 2023 / 937

We kijken terug op een geslaagde ‘Parels van Morgen’ bij Fontys in Venlo. De dag werd geopend met een boeiend gesprek tussen Victor Verboeket, Henning Janssen en Joep Houterman over uitdagingen in het onderwijs.

De themapleinen stonden dit jaar in het teken van Greening Corridors en Logistiek in de Leefbare Stad. Op het eerstgenoemde themaplein werd een algemene presentatie gegeven met aansluitend twee inspirerende projecten. Bij Logistiek in de Leefbare stad presenteerden de City Runners met van vooraf opgenomen video hun onderzoek.

In de middag verzorgden Esther van der Maten en Marja Exalto-Sijbrands een interactieve sessie rondom circulariteit, waarbij interessante discussies ontstonden. Onze afsluiter was Rogier van Kralingen met een inspirerende presentatie over storytelling.

Natuurlijk werd ook de jaarlijkste CoE KennisDC Logistiek Parel uitegereikt. De winnaar van de CoE KennisDC Logistiek Parel is CoE KennisDC Logistiek Early Birds Online! Van harte gefeliciteerd!

Uiteraard werd ook de publieksprijs uitgereikt, deze was voor Logistiek in de Leefbare Stad. Peter Kole had een sterke pitch en haalde hiermee de meeste publieksstemmen.

 dsc7369