Logo kdcl img

Startevent SYN-ERGIE op woensdag 24 mei

Het concept van synchromodaal transport raakt steeds meer...
18 mei 2017 / 1853

Het concept van synchromodaal transport raakt steeds meer ingeburgerd en creëert heel wat kansen voor logistieke bedrijven en regio’s. In een ideale - lees: synchromodale - wereld laten verladers de beslissingsbevoegdheid voor hun transportactiviteiten over aan hun logistieke dienstverlener. Deze laatste zet, ondersteund door real-time informatie, het beschikbare multimodale transportaanbod flexibel in om de goederen tijdig en kostenefficiënt op de juiste plaats te krijgen.

Uitdagingen genoeg, denkt u nu? Dat denken wij ook! Daarom slaan wij, 8 projectpartners, de handen in elkaar in een nieuw Interreg-project genaamd SYN-ERGIE.

Beeld syn ergie

SYN-ERGIE staat voor SYNchromodaal en enERGIE-efficiënt goederentransport op de corridor West-Vlaanderen - Antwerpen - Limburg (NL). Onze ambitie? Het multimodale aanbod op deze corridor versterken via een (nieuwe) spoor en/of binnenvaartconnectie, en demo-tools ontwikkelen die de werking en mogelijkheden van synchromodale planning op een praktische manier inzichtelijk maken.

Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden van synchromodaal vervoer? Bent u benieuwd naar de visie en ervaringen van collega’s en experts? Kom dan op woensdag 24 mei naar onze project kick-off bij Unilin in Wielsbeke en ontdek wat SYN-ERGIE voor uw bedrijf kan betekenen.

Meer informatie en inschrijven ga naar: http://www.pomwvl.be/mailings/SYN-ERGIE/startevent_xt.html

Syn ergie logo