Logo kdcl img

Studenten en young professionals samen in TIP ronde 3 van Dare2Share

In september start KennisDC Logistiek Limburg met de...
12 juni 2020 / 1810

In september start KennisDC Logistiek Limburg met de derde TIP-ronde binnen het project Dare2Share. In TIP worden stagiaires en afstudeerders gekoppeld aan logistieke mkb bedrijven. Vier dagen per week doet een hbo student bij een bedrijf onderzoek en wordt hij begeleid door een (young) professional uit de organisatie. Studenten uit de community komen regelmatig bijeen om te sparren over de voortgang van hun onderzoek. Daarnaast worden er regelmatig workshops en masterclasses georganiseerd over actuele thema’s in de logistiek. Hier nemen zowel de professionals uit de bedrijven als de studenten uit de community aan deel.

Bedrijven

De bedrijven die tot nu toe vanaf september deelnemen aan de nieuwe TIP-ronde zijn Kempen Transport, Martin Slangen Meubellogistiek, van Tienen Group en E-llis Logistic Solutions. Al verschillende bedrijven hebben tijdens ronde 1 en/ of 2 deelgenomen en de voordelen ervaren. Voordelen van deelname aan Dare2Share TIP zijn o.a. het vergroten van je netwerk, je krijgt een kijkje in de keuken van andere bedrijven en je krijgt een frisse blik van een stagiair(e) op jouw organisatie.

Studenten

Wij zijn nog op zoek naar studenten voor ronde 3 van Dare2Share. Voor studenten is het tijdens deze periode lastig om een stageplek te vinden, wij hebben nog enkele stageplekken beschikbaar. 

Waarom moet jij als student deelnemen aan Dare2Share? Je mag binnenkijken bij verschillende bedrijven tijdens je stageperiode en bouwt een netwerk op. Daarnaast doe je extra kennis op door de masterclasses en workshops die georganiseerd worden. 

Meer informatie

Wil jij deelnemen aan Dare2Share als student of bedrijf? Meld je dan aan bij Fred Nooijen, projectleider Dare2Share, f.nooijen@kennisdclogistiek.nl