Logo kdcl img

Vervoerslogistieke Werkdagen 2017

De call for papers is geopend - Op...
19 juli 2017 / 911

De call for papers is geopend

Op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2017 vinden de 24ste Vervoerslogistieke Werkdagen (VLW) plaats in Mechelen, België.

De VLW is inmiddels niet meer weg te denken in logistiek onderzoeksland, een begrip met een geheel eigen karakter. Het biedt naast een platform voor kennisdeling ook een ontmoetingsplaats voor onderzoekers, ondernemers en overheid op het gebied van logistiek.

Tijdens de VLW hoort u de nieuwste bevindingen van logistiek onderzoek op een zeer breed terrein. Er is volop gelegenheid om naar aanleiding daarvan te discussiëren over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten en lange termijnperspectieven die de onderzoeksresultaten laten zien. Thema’s die dit jaar aan bod komen zijn onder meer: bouwlogistiek, retaillogistiek, nieuwe verdienmodellen, gedragsbeïnvloeding, stadslogistiek, e-commerce, human capital. Daarnaast gaan we dit jaar aan de slag met een managementgame.  

De eerste dag wordt afgesloten met een exclusief diner en heeft altijd een verrassing in petto. Dag twee wordt afgesloten met een bedrijfsbezoek.
Alle ingediende papers en discussiebijdragen worden professioneel uitgegeven in twee boeken die worden uitgereikt tijdens de congresdagen. De auteursrechten blijven overigens bij de auteurs.
De Call for Papers is nu geopend. We nodigen u uit een paper in te dienen. Het indienen van een schriftelijke bijdrage naar aanleiding van een paper van een andere indiener is ook mogelijk.
Ook dit jaar is er ruimte voor bedrijfspitches. Bedrijven en organisaties worden uitdrukkelijk uitgenodigd een vraagstuk uit de beroepspraktijk ter discussie neer te leggen.

Belangrijke data:

  • 6 oktober:  deadline voor het indienen van papers
  • 13 oktober: deadline indienen van discussiebijdragen

Voor meer informatie en registratie: www.vervoerslogistiekewerkdagen.org.