Logo kdcl img

Wilt u ook uw cashflowpositie verbeteren?

In het kader van het project “Ketenfinanciering –...
20 december 2016 / 2361

In het kader van het project “Ketenfinanciering – Olie in de motor van de Nederlandse economie” gericht op Supply Chain Finance is Fontys Venlo/KennisDC Logistiek Limburg op zoek naar een logistiek dienstverlener/transporteur/verlader voor de uitvoering van een afstudeeronderzoek start begin februari 2017.

Scf

Wij zijn op zoek naar een bedrijf waar een afstudeerder de administratieve en financiële processen betreffende de logistieke activiteiten gaat inventariseren en analyseren. Denk hierbij aan het order-to-cash proces, samenwerking met afnemers omtrent facturatie, maar ook randvoorwaarden voor het gebruik van ketenfinanciering. Een en ander heeft tot doel het verbeteren van de samenwerking in de keten en meer specifiek het verbeteren van de cashflow.

Binnen bovenstaande project werken we vanuit Fontys nauw samen met andere hogescholen rondom het thema Supply Chain Finance. Het project heeft tot doel meer inzicht te krijgen in ketenfinancieringsconstructies en dat deze meer gemeengoed worden voor Nederlandse bedrijven waardoor succesvolle samenwerkingen tussen afnemers, leveranciers en platformaanbieders gecreëerd wordt.

Indien u interesse mocht hebben of voor meer informatie, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met René Hendrickx (r.hendrickx@fontys.nl, 0651338207) of Kerstin Tissen (k.tissen@fontys.nl, 0885085190).