Logo kdcl img

Windesheim start in februari met de nieuwe minor Quality Management; meld u nu aan!

Producten van topkwaliteit, komen tot stand in een...
22 december 2016 / 755

Producten van topkwaliteit, komen tot stand in een organisatie met een perfecte supply chain. Voor veel industriële productiebedrijven is kwaliteitsmanagement echter een uitdagend vakgebied: het kost aandacht, tijd en geld. Windesheim en Symbol starten daarom in februari met de minor Quality Management waarin u kosten-efficiënt de kwaliteit binnen uw bedrijf leert te verbeteren. 

Unieke samenwerking

In de minor gaat u, of één van uw medewerkers, samen met een student van de voltijdopleiding Technische Bedrijfskunde aan de slag met een kwaliteitsmanagementopdracht binnen uw eigen beroepspraktijk. U krijgt hierbij intensieve coaching en begeleiding vanuit Windesheim, maar ook van praktijkspecialisten van Symbol. U past dus niet alleen het geleerde direct toe in uw eigen praktijk, maar kunt ook de kennis van uw medestudent en ervaringsdeskundigen inzetten om de opdracht tot een succes te maken. Voorbeelden van kwaliteitsopdrachten zijn:

  • Transitie naar ISO9001:2015 (HLS)
  • Verbetering leveranciersprestaties
  • Optimaliseren van het klachtenproces
  • Verbeteren van de product-, procescontroles

Marktbehoefte

De maakindustrie is hard op zoek naar quality engineers en process engineers met kennis van zaken. De module is dan ook opgezet in nauwe samenwerking met het Overijsselse bedrijfsleven.  

Over Symbol

De praktijkspecialisten van Symbol werken op resultaatgerichte projectbasis aan het aantoonbaar verbeteren van de kwaliteit van met name industriële (productie) bedrijven. Ze beschikken over actuele kennis van technieken als FMEA, MSA, risicomanagement, ISO 27001, ISO 9001:2015.

Meer weten en aanmelden

Wilt u meer weten over de module Quality Management? Wilt u zich inschrijven? Ga dan naar de website van Windesheim voor meer informatie.