Logo kdcl img
Personen

Lauren Deckers

Projectleider bij HZ University of Applied Sciences 

Project: Living Lab Autonoom Transport

Sinds februari 2020 werkt Lauren Deckers als onderzoeker/ project leider bij het lectoraat Supply Chain Innovation aan HZ University of Applied Sciences. Ze draagt graag haar steentje bij aan de innovatie en verduurzaming van logistieke stromen en processen in onze regio.

Lauren is afgestudeerd aan de universiteiten van Tilburg en Gent als meester in de rechten. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest als Legal counsel in twee Vlaamse multinationals, heeft zij een carrière wissel gemaakt en is gestart als project manager bij Dow Chemical Company. Gedurende haar 4 jaar bij Dow, leidde ze verschillende verbeterings- en implementatieprojecten voor de afdelingen (site-) logistiek en klantenservice, coachte ze aankomend projectleiders en was ze programma manager voor logistieke optimalisatietrajecten.

Haar focus binnen het lectoraat ligt met name op Connected & Automated Transport waar ze momenteel werkzaam is als Living Lab manager voor het FTMAAS project, kartrekker namens HZ voor Catalyst en projectleider voor een van de werkpakketten binnen het Living Lab Autonoom Transport Zeeland. Meer informatie over deze projecten kun je vinden op de lectoraatspagina of neem contact op met Lauren, dan staat ze je met alle plezier te woord.