Logo kdcl img

Hackathon e-fulfilment op 31 maart

Op vrijdag 31 maart 2017 organiseert de e-Fulfilment...
09 maart 2017 / 1224

Op vrijdag 31 maart 2017 organiseert de e-Fulfilment Hub de allereerste hackathon op het gebied van e-fulfilment. Twaalf uur lang zullen professionals en studenten samenwerken aan uitdagende business cases op het gebied van logistiek, ICT, duurzaamheid en e-fulfilment om creatieve, innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor het regionale bedrijfsleven.

Hackathon e-Fulfilment

De e-Fulfilment Hackathon is een uniek event waar op innovatieve wijze kennis wordt verzameld en het vakgebied verder wordt ontwikkeld. Van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds gaan studenten en professionals samen in kleine teams aan de slag om vraagstukken uit het bedrijfsleven op te lossen. De deelnemers worden uitgedaagd om binnen twaalf uur met innovatieve, adviezen te komen voor uitdagende business cases. De dynamiek wordt de hele dag op peil gehouden met verrassende energizers, actieve breaks en heerlijk eten en drinken. De hackathon vindt plaats bij Moonen Packaging in Weert en is gratis toegankelijk bij inschrijving.

E-fulfilment in Midden-Limburg

E-fulfilment betreft de logistieke afhandeling van online bestellingen. Deze markt kent dankzij de explosieve groei van het aantal online aankopen een sterke groei, waardoor bedrijven in deze branche voortdurend moeten blijven innoveren en vernieuwen om voorop te blijven lopen. Midden-Limburg is de ideale regio voor het uitbesteden van e-fulfilment, want de regio heeft alle capaciteiten in huis om webshops te ondersteunen bij het totale logistieke proces en dankzij haar strategische ligging en uitstekende infrastructuur kunnen goederen snel en betrouwbaar (internationaal) vervoerd worden.

Elf Midden-Limburgse bedrijven en kennisinstellingen hebben daarom onder de vlag van Keyport2020 hun krachten gebundeld binnen de e-Fulfilment Hub om de regio te vermarkten als dé e-fulfilment hotspot en kennis en kunde op het gebied van e-fulfilment te ontwikkelen en te delen.

Deelnemen

Heb jij een achtergrond binnen logistiek of ICT en/of wil jij e-fulfilment verder innoveren? Schrijf je dan gratis in via deze link: http://hackathon.pagedemo.co/. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Meer informatie over de e-Fulfilment Hackathon kun je vinden op de website van e-Fulfilment Hub: www.e-fulfilmenthub.nl/hackathon. 

Shutterstock 47461300