Logo kdcl img

Onderzoek Fontys Venlo en Hogeschool Rotterdam bekroond met een Award in de Verenigde Staten

Voor een groot publiek in Washington DC presenteerde,...
22 januari 2019 / 2279

Voor een groot publiek in Washington DC presenteerde, onderzoekers van Fontys Venlo, Kristel Alons-Hoen en Guy Somers en Ron van Duin, Lector Port & City Logistics van Hogeschool Rotterdam, hun KennisDC Logistiek project ‘Synchro Maturity model’ en het project SYN-ERGIE.

Zij hebben de “Private Sector Applicability Award” gewonnen voor het onderzoek “Moving from Intermodal to Synchromodal Transport: A Maturity Model Applied to a Case Study in Northwestern Europe.” De presentatie vond plaats voor het ‘Standing Committee on Intermodal Freight Transport’.

Trb fontys hr

Deze commissie maakt deel uit van het ‘Transportation Research Board (TRB)’ en kwam bijeen tijdens de Annual Meeting 2019 in Washington. TRB vond voor de 98e keer plaats en er werden 5.000 presentaties verzorgd tijdens 800 sessies. Met 14.000  professionals is TRB Annual Meeting de grootste wereldwijde bijeenkomst van transportprofessionals en onderzoekers met een focus op innovatieve oplossingen voor alle vervoerswijzen.

Het ‘Standing Committee on Intermodal Freight Transport’  beoordeelde meerdere  onderzoeken met betrekking tot intermodaal goederenvervoer. Het comité kende deze prijs toe aan het beste onderzoek dat zich richt op oplossingen met een grote impact in intermodaal vrachtvervoer voor de private sector.

Wij feliciteren Kristel, Guy en Ron met deze mooie internationale prijs!

Trb guy
Trb certificaat ron