Logo kdcl img

Eindseminar synchromodaal

Woensdag 24 januari was het dan zover. De...
01 februari 2018 / 1176

Woensdag 24 januari was het dan zover. De strijd der titanen. Tijdens het eindseminar 'Synchromodaal transport' hebben studenten van de opleidingen Logistics Management, Logistics Engineering en International Business & Supply Chain Management mee gedaan aan de Student Battle: wie is de beste Young Professional Synchromodaal transport?

100 studenten hebben 5 maanden lang onderzoek gedaan met bedrijven naar de wijze waarop synchromodaal transport wordt toegepast of in de toekomst toegepast kan worden. Na drie studentenpresentaties en presentaties omtrent synchromodaal transport van Stijn de Jong van Ciparo en Frans van den Boomen van Connekt is het team van de opleiding Logistics Engineering gekozen tot winnaar. Zij hebben met hun onderzoek het meeste inzicht verkregen in de vraag waarom logistieke partijen nog moeizaam met elkaar samenwerken en hoe men deze barrières kan verbreken. Hierbij speelt een enorme vertrouwenskwestie waar de techniek een handje bij kan helpen.

Het eindseminar is georganiseerd door KennisDC Logistiek en RDM Centre of Expertise en vond plaats bij het Rotterdam Mainport Institute.

Royborghoutsfotografie 180124 hr synchomodalchain 002
Royborghoutsfotografie 180124 hr synchomodalchain 069

Insights artikel College 24 jan Synchro results

Jaar
2018