Logo kdcl img

Studentenopdracht: ICT - Digitaliseren Beurskens

Bedrijf: Beurskens Locatie: Tichlouwstraat 45, 5932 AA Tegelen...
19 juni 2024 / 170
  • Bedrijf: Beurskens
  • Locatie: Tichlouwstraat 45, 5932 AA Tegelen
  • Duur: Eerste semester, augustus 2024 – januari 2025
  • Rol: Stage- of afstudeeropdracht ICT
  • Vergoeding: €400,- per maand

Probleembeschrijving

Beurskens begint aan een essentiële digitale transformatie. Bekend om efficiënt goederenbeheer en klanttevredenheid, richten ze zich nu op technologische vooruitgang via een partnerschap met het DATASET-project.

In de periode van februari 2024 tot juli 2024 hebben studenten via het CARBON-les project een model in Excel gebouwd om de CO2e-uitstoot te bepalen die gepaard gaat met de kernactiviteiten van Beurskens: transport.

Beurskens wil graag de volgende stap zetten en de principes van dit model automatiseren in hun systemen, zodat de CO2e-uitstoot automatisch wordt berekend. Het doel is om per klant, bijvoorbeeld jaarlijks, een rapport te kunnen genereren met de totale CO2e-uitstoot. Uiteindelijk streeft Beurskens ernaar om deze CO2e-uitstoot per rit op de facturen aan de klanten te kunnen vermelden.

Geinteresseerd?

Ben je klaar om een cruciale rol te spelen in de digitalisering van een toonaangevend logistiek bedrijf? Dan is dit project perfect voor jou! Als je wilt deelnemen aan dit project, stuur dan je motivatiebrief en CV naar Fred Nooijen (f.nooijen@fontys.nl) & Ayrton Wouters (a.wouters@fontys.nl).