Logo kdcl img

Tweede Masterclass Supply Chain Finance. Ketenfinanciering heeft waarde voor het bedrijfsleven

Op 28 april aanstaande van 14.00 – 16.30...
06 april 2016 / 5917

Op 28 april aanstaande van 14.00 – 16.30 uur organiseert het KennisDC Logistiek Limburg/Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek i.s.m. KennisDC Logistiek Noord-Oost/Windesheim, Tata Steel en Caroz een tweede masterclass over Supply Chain Finance in het kader van onze deelname aan het project “Ketenfinanciering voor MKB – Olie in de motor van de Nederlandse economie”.

Tijdens deze sessie zal o.a. nader toegelicht worden wat Supply Chain Finance precies inhoudt en wat het voor u zou kunnen betekenen. Bovendien zal de link worden gelegd naar het project en de stand van zaken uitvoering Tata Steel en Caroz. De sessie zal plaatsvinden in Venlo. Deze workshop is een vervolg op de 1e masterclass die een halfjaar geleden heeft plaatsgevonden bij de start van ons project. 

Wij willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan deze sessie en hierbij de mogelijkheden betreffende Supply Chain Finance voor uw bedrijf te ontdekken (uitnodiging, programma en presentatie van de 1e Masterclass vindt u in de downloads hieronder). 

Aanmelden kan bij Kerstin Tißen (k.tissen@fontys.nl of telefonisch 08850 85190). Aanmelden kan t/m 21 april. Als er vragen zijn, kunt u natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.

Scf

Download alle bestanden als zip

Insights artikel 20151104_Masterclass_Supply_Chain_Finance_Venlo.pdf

Insights artikel Uitnodiging_en_(Concept)_Programma_Supply_Chain_Finance_28_april_2016_Def.doc