Logo kdcl img

University2Business Professionals Meeting

Geselecteerde top studenten, succesvolle bedrijven uit de regio...
17 maart 2016 / 956

Geselecteerde top studenten, succesvolle bedrijven uit de regio en een interessant thema in een inspirerende omgeving, dat is U2B!

DE U2B FORMULE
De U2B Professionals Meetings met uw bedrijf zal een succes worden door de combinatie van de volgende elementen:

Logo

1. Top studenten:
De deelnemende studenten zijn van verschillende opleidingen (logistiek, marketing, economie, informatica en andere), verschillende culturen en nationaliteiten (Nederlands, Duits, … maar als gevraagd ook internationaal) en verschillende studiejaren en niveaus (Bachelor en Master). De uitnodiging kan worden verspreid bij alle onderwijspartners van het KennisDC Logistiek Limburg (o.a. Fontys, Universiteit Maastricht, Zuyd Hogeschool). De voertaal kan door het bedrijf worden gekozen.
 

2. Uw klant en onderneming:
Uw als ondernemer ontvangt de studenten op de werkvloer en presenteert uw business. Wellicht kan 1 van uw klanten zich ook presenteren. U kunt (in combinatie met uw klant) samen een centraal thema bepalen voor de discussieronde met de studenten.
 

3. Diner
Gezamenlijk zal er gedineerd worden waarbij studenten de mogelijkheid krijgen om in een informele sfeer met u te praten over uw business. De ervaring leert dat een frisse blik op uw business verhelderend en vernieuwend zal werken.
 

4. Discussieronde:
Na het eten vindt er in kleine groepen een uitgebreide discussieronde plaats. Deze discussie is op basis van het thema dat door het bedrijf/ de ondernemer(s) wordt gekozen. Het KennisDC Logistiek zal aan de slag gaan met uw thema om een creatieve invulling aan de discussies te geven.
 

5. Borrel:
Na de discussies is het tijd om alle resultaten informeel te bespreken tijdens een drankje.

Voor meer informatie zie download hieronder.

INTERESSE?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
limburg@kennisdclogistiek.nl
Michiel Kuijer
KennisDC Logistiek

Insights artikel University2Business Concept