Logo kdcl img

Wegwijzer Stage en Afstuderen Gelderland 2019

Bedrijven die op zoek zijn naar een student...
27 februari 2019 / 339

Bedrijven die op zoek zijn naar een student weten vaak onvoldoende bij welke onderwijsinstelling ze op welk moment terecht kunnen.

In deze Wegwijzer geeft het KennisDC Logistiek een overzicht van van het stage- en afstudeerbeleid/procedures van onderwijsinstellingen gericht op logistieke opleidingen.

Voorbladgelderland def

Dit is de eerste publicatie van de Wegwijzer Stage en Afstuderen Gelderland. In de Wegwijzer hebben we de informatieve folder ‘Logistieke HBO-ers over de vloer’ toegevoegd. Deze geeft u een (generiek) overzicht van hoe u als bedrijf of instelling, net als logistieke student(e), het optimale resultaat uit een stage/afstudeerproject kunt halen.

Onderwijsinstellingen uit de Wegwijzer zijn: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Radboud Universiteit, Saxion, ROC A12, Graafschap College, ROC Nijmegen, ROC Rivor, Wageningen Universiteit.

Ook komt het Practoraat Beroepsonderwijs in Logistics Valley en HAN Employment aan bod.

Doe er uw voordeel mee!

Team KennisDC Logistiek Gelderland (februari 2019)

Insights artikel Wegwijzer Stage en Afstuderen Gelderland 2019

Auteur Betrokken partijen Jaar Leestijd
KennisDC Logistiek Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Radboud Universiteit, Saxion, ROC A12, Graafschap College, Logistics Valley, ROC Nijmegen, ROC Rivor, Wageningen Universiteit 2019 20 mins